2011 – FootGolf – Nem csodálkoznék, ha csak csereként számítanának rám – Dzsudzsák B. – Hathárom.hu

A magyar válogatott játékosai a Magyar Golf Klub pályáján próbálták ki a footgolf nevű új sportágat, de a lazítás után természetesen valamennyien a Finnország elleni mérkőzésre gondoltak.

A mai vizsgálatok alapján optimistán várom a mérkőzést, az orvosok csupa jó hírt közöltek a röntgen után – fogalmazott Dzsudzsák az mlsz.hu-nak. – Most úgy érzem, az elmúlt hetek kemény munkája meghozta az eredményét. A sérülés óta meccsszituációban még nem léptem pályára, de hosszabb ideje edzésben vagyok, innen már a szövetségi kapitány döntése, hogy lehetőséget biztosít-e számomra jövő héten. Nélkülem két meccset nyertünk, a “győztes csapaton ne változtass” alapszabálynak megfelelően azon sem csodálkoznék, ha ezúttal csak csereként számítanának rám. Már annak is örültem, hogy egyáltalán meghívót kaptam a válogatottba, innentől minden egyes pályán töltött perc ajándék” .

Az Anderlecht középhátvédje, Juhász Roland azon a véleményen van, mint Egervári Sándor szövetségi kapitány, vagyis, hogy a jövő keddi találkozót a finn-svéd mérkőzés eredményétől függetlenül hozni kell a magyar csapatnak.

Nagyon figyeljük a finnek és a svédek meccsét, de akár nyernek a svédek akár nem, nekünk mindenképpen győzni kell a hazai mérkőzésünkön. Akárhogyan alakul a csoport végeredménye, ha tíz meccsből huszonegy ponttal tudunk zárni, akkor büszkék lehetünk a teljesítményünkre, mert ez a szereplés mindenképpen előrelépés a korábbi eredményekhez képest – fogalmazott a védő.

“Nagy izgalommal várom ellenfelünk pénteki, svédek elleni meccsét, és nagyon szorítok azért, hogy kedvező eredmény szülessen rajta. Az elmúlt időszakban annyiszor volt már pechünk, abban bízom, hogy végre mellénk áll a szerencse. A jövő heti mérkőzést azonban semmiképpen sem befolyásolhatja a pénteki eredmény, természetesen csalódottak lennénk, ha elúszna az esély, ettől függetlenül a finnek ellen mindent bele fogunk adni, hogy győzelemmel zárjuk a sorozatot – ezek pedig már Koman Vladimir szavai, aki a hétvégén a 63. percben állt be az odahaza vereséget szenvedő Sampdoriába.

forrás: http://www.hatharom.com/2011/10/04/nem_csodalkoznek_ha_csak_cserekent_szamitananak_ram_dzsudzsak_balazs