Harsányi Levente hole in one-nal nyitott

A Vasas Fáy utcai telephelyén rendezett harmadik FociFesztiválon a footgolf is helyet kapott. A műsorvezető, Harsányi Levente is kipróbálta, Bognár György pedig sokat időzött a pályán.

Vasárnap rendezték a FociFesztivál elnevezésű rendezvényt, ahol ragyogó időben számtalan labdarúgással kapcsolatos program várta az érdeklődőket. A buborékfocitól a biliárdfocin át a tizenegyes- és szabadrúgáslövő párbajig minden volt. Láthattunk női bajnoki találkozót, és a régi időket felelevenítendő színész-újságíró mérkőzést is.

A footgolf sem maradhatott ki a programpontok közül, három szakaszt épített ki az Első Magyar FootGolf Egyesület és a FootGolf Hungary Kft. csapata. A legkisebbektől a legnagyobbakon át egész nap folyamatos volt az érdeklődés. Hankó Péter, Kuts Zoltán és a világbajnok Lengyel Béla segített az érdeklődőknek eligazodni a sportág nem túl bonyolult útvesztőjében.

1176297_571667556216358_1761617470_n

A próbálkozók között olyan egykori válogatott nagyságok is akadtak, mint Mátyus János vagy Bognár György. Utóbbi ráadásul elég sokat gyakorolt a minipályán. A nap egyik házigazdája, Harsányi Levente is odaállt az elrúgó helyre, és ha már ott volt, egy lövésből a lyukba találta, hole in one-nal kezdte a játékot.

Talán ő is kedvet kapott, hogy szeptember 21-22-én kilátogasson a Hungarian International FootGolf Cupra, az idei év legrangosabb nemzetközi tornájára Kisorosziba.