Pályacsúcs nem, de Olívia született

A novemberi nyílt footgolf versenyen szerencsére nem kellett emlékezetből játszania senkinek, pedig az időjárás eleinte gondoskodott arról, hogy az első elrúgóhely se látszódjon a ködben. Aztán, ahogy már megszokhattuk, mire a kupa elindult, már nyoma sem volt zavaró tényezőnek. Simonyi Gábor minimálisnál is minimálisabb különbséggel diadalmaskodott.

A vasárnapi viadalon tizenkét új játékost regisztrálhattak a szervezők, köztük volt Tomás Dittinger és Tomás Obert, a szlovák strandlabdarúgó válogatott játékosa. Életükben először próbálták ki a labdarúgás és golf ötvözetét a Magyar Golf Clubban.

A nemzetközi szinten is jegyzett footgolfos, Németh Péter jóvoltából, a Ferencvárosi Torna Club jogi képviselete is kilátogatott családjával a versenyre, ahol ismerkedtek a játékkal, lehet, hogy később még hallunk felőlük…

A győzelmet ezúttal Simonyi Gábor szerezte meg hetvenegy lövéssel, Németh Pétert utasítva maga mögé, aki csak a szabályok miatt kellett, hogy beérje a dobogó második fokával, hisz ő is hetvenegy érintéssel abszolválta a pályát. A világbajnok Lengyel Béla eggyel többet rúgott náluk, ő lett a harmadik.

Utóbbi Bogár Krisztiánnal és Varga Gáborral a hétvégi olasz kupára, a Pavia FootGolf Cup-ra melegítettek ezzel a tornával.

Köszönet

Ezúton is szeretnénk megköszönni Szabó Róbertnek, Gáspár Nórinak és Császár Zoltánnak az egész éves segítséget, amelyet az idei évben kaptunk tőlük. Hálásak vagyunk, hogy a klubházban és a pályán mindig minden versenyen gördülékenyen mentek a dolgok.

Örömhír

Az Első Magyar FootGolf Egyesület titkárának, Tamásné Gelencsér Ildikónak szombat hajnalban megszületett kislánya, Olívia. A csöppség édesanyjának szeretnénk megköszönni az elmúlt négy évben való aktív munkáját ezúton is, hogy a footgolf ilyen magas szinten tart idehaza. Gratulálunk nekik, és sok boldogságot kívánunk!