Minden kategóriában szoros az élmezőny

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) idén rajtolt. A nyolcfordulós sorozat a feléhez közelít. Lengyel Béla százszázalékos teljesítménnyel vezet a felnőtteknél, míg a senioroknál Ivánkovics Zoltán, a junioroknál Kiss Roland áll az élen. Folytatás június közepén.

A Kisorosziban található Magyar Golf Club ad otthont a FOB küzdelmeinek. A harmadik kör után még semmi sem dőlt el, egyedül a felnőtteknél van nehéz dolga annak, aki utol akarja érni a világbajnokot.

Lengyel Béla ugyanis az eddigi összes versenyt megnyerte, a bezsebelhető háromszáz pont a tarsolyában van, és akár részt vesz a június 14-i, Future FM Footgolf Versenyen, akár nem, megelőzni nem fogják, hiszen a mögötte álló Bogár Krisztián majd’ százötven egységre van tőle. A második és nyolcadik pozíció között azonban kicsi a különbség, ők mind száz felett járnak. Huszáros hajrával még az éllovas is befogható. Minimum négy viadalon kell rajthoz állni, és maximum hat eredmény számít bele a végelszámolásnál, tehát Lengyel Béla matematikailag még elkapható.

FOB 2014 FÉRFI FELNŐTT ÖSSZETETT ÁLLÁS 3. FORDULÓ UTÁN by FOOTGOLF HUNGARY

A senioroknál Ivánkovics Zoltán éppen átlépte a kétszázas ponthatárt, de az első kilenc helyen tanyázó sportoló mind már túlvan a száz ponton, és van, aki ezt csak két megjelenéssel abszolválta. Itt aztán még semmi sem dőlt el.

FOB 2014 SENIOR ÖSSZETETT ÁLLÁS 3. FORDULÓ UTÁN by FOOTGOLF HUNGARY

Az utánpótlás korosztályban a mezőny ugyan kisebb, a lövések száma is több, de az élvonal annál sűrűbb. Kiss Roland negyvenhárom ponttal van Juhász Donát előtt. A kétszázasok kétfős tábora mögött viszont öten is vannak száz felett, ami igazán érdekessé teszi a versengést.

FOB 2014 JUNIOR ÖSSZETETT ÁLLÁS 3. FORDULÓ UTÁN by FOOTGOLF HUNGARY

 

A következő állomás: Kisoroszi, Magyar Golf Club, 2014.06.14. szombat – Future FM Footgolf Verseny 4. forduló.