Köszönjük, Feri bácsi!

Szomorú, de mégis felemelő meghívásnak tettünk eleget pénteken. Barátunk és sporttársunk, Németh Peti édesapja, a tavaly elhunyt Németh Ferenc sportfotós emlékkiállításnak megnyitóján vettünk rész Telkiben.

Megható volt a sok-sok híres meghívott – köztük számtalan egykori labdarúgó – vendég közt hallgatni a Feri bácsiról szóló emlékezést. Közben forogtak a filmkockák a Feri báról szóló emlékfilmben és a jelenlévők emlékezetében egyaránt. Fantasztikus volt érezni azt a szeretetet, melyet az interjúk és a köszöntők sugároztak. Pintér Attila, Vincze Ottó vagy éppen Lisztes Krisztián édes-szomorú visszaemlékezései is arról szóltak, milyen öröm volt számukra, hogy ismerhették, barátjuknak tekinthették Feri bácsit.

fotó 1 (2)

A magyar és a világ footgolf sportjának legnagyobb eseménye volt a 2012-es I. Világbajnokság. Feri bácsi képei segítettek visszaadni a felejthetetlen pillanatokat, melyek oly kedvesek voltak számunkra. Óriási élmény volt látni a lendületét, hozzáállását. Közel hatvan évesen sem volt rest egy másodperc alatt hasra vágnia magát, hogy a legjobban kapja el a rúgást, a játék esszenciáját.

Mint ahogy egy pillanat volt az a rövid idő is, amit együtt dolgozhattunk vele. Feri bácsi! Köszönjük a segítséged, köszönjük a képeid.

Most úgyis fent ülsz a magasban, ahonnan kiválóan látszanak pályák. A footgolf pálya is, melynek valamelyikén épp Peti rúgja a labdát…

További képek és információk IDE kattintva érhetőek el a facebookon.