Holtversenyek az ifiknél

A II. Junior Footgolf Kupán négy kategóriában is díjazták a fiatalokat. A legifjabb játékos 2007-ben látta meg a napvilágot, de a legidősebbnek számító 1996-ban született sem mondhatja magát Matuzsálemnek. Minimális különbségek döntöttek több korosztályban is.

Szülők és fiaik (no meg a játékot segítő scorerek) lepték el a Kisorosziban található Magyar Golf Club tizennyolc szakaszos footgolf pályáját. Másodszor találkoztak a juniorok itt, hogy összemérjék tudásukat a golf és a labdarúgás ötvözetében. Korukat meghazudtolva több szakaszt sikerült par alatt teljesítenie néhányuknak.

II. JUNIOR FOOTGOLF KUPA MAGYAR GOLF CLUB KISOROSZI by FOOTGOLF HUNGARY MILAN FOOTGOLF FTC FOOTGOLF HOLE HUNTERS SZTK FOOTGOLF VASAS DUNAKANYAR EMFGSE (99)

A legidősebbeknél (U18) a dobogón állók közti különbség minimális volt, sőt! Az élen végző Fülöp Péter csak a 9-6-3-1 szabály értelmében tudta megverni Krasznai Vilmost, mögöttük pedig Dalkó Soma egyetlen eggyel ért csak többször labdába, mint riválisai.

A tizenöt éven aluliaknál szinte hasonló volt a képlet, hiszen Dalkó Dominik 87 lövéssel nyert, mögötte Juhász Donát és Papp Marcell zárt 88-88 rúgással, a fenti szabály előbbinek kedvezett.

Az U12-es korosztálynál Davcsó Bálint volt a legpontosabb, megelőzve Kövesdi Pétert és Varga Zsombort.

A legfiatalabbaknál (U9) Papp Gergő, Davcsó Károly Bence, Becsei Zente lett a végső sorrend.