Egymásra talált Mr. Foot és Ms. Golf

Rendhagyó módon ünnepelte meg esküvőjét Gelencsér Gábor és Török Violetta. A honi footgolfozás atyja augusztus elején vezette oltár elé a Magyar Golf Club vezetőjét. A menyegzőt követő afterpartin a lehető legelegánsabban léptek a Kisorosziban található gyepre a footgolfosok, hogy egy kötetlen játékkal és két napig tartó mulatsággal ünnepeljék az ifjú párt.

1 (249)

Game over Mr. Footgolf! Ezt hirdette Gelencsér Gábor nyakkendője. A footgolf hazai alapítója a család és rokonok mellett barátait és sporttársait is meginvitálta egy önfeledt játékra, hogy együtt ünnepeljenek. A helyszín mi más lehetett volna, mint a kisoroszi-i golfpálya, ahol a pár egymásra talált és ahol azóta is együtt építgetik a footgolf jövőjét.

1 (122)

A rendhagyó játékra a szokásosnál is jobb hangulatban érkeztek a társak aminek fenntartásáról az ifjú házasok további sör-bor-pálinka utánpótlással gondoskodtak. Az eredmény ezúttal másodlagos volt, a humor és a jókedv vitte a prímet. Ezt követően pedig jöhettek a finom étkek, majd a gyönyörű, menyasszonyi torta szeletelése, a fiatalok pedig megkapták életük első aranylemezét. No nem énektudásuk okán, hisz a díszes keretben „Az élet duettje” korong látható. A mulatság egy percre sem állt le, és két álló napig tartott!

1 (118)

Az élet azonban megy tovább, és Gábor továbbra is a sportág hazai népszerűsítéséért dolgozik.

A rövid videó IDE kattintva megtekinthető.

1 (14)

Minden footgolfos nevében kívánunk nagyon sok boldogságot Violettának és Gábornak!