Születésnapi Lengyel-diadal

A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hetedik fordulóját, a Tokio Bar versenyt a felnőtteknél Lengyel Béla nyerte, aki már korábban bezsebelte az összetett bajnoki címet a nyolcfordulós sorozatban. A junioroknál Kiss Roland diadalmaskodott, míg a senioroknál Kövecses László minimális különbséggel tudott győzni.

Csodálatos idő és pálya várta a versenyzőket a Kisorosziban található Magyar Golf Clubban. Ismét új játékosokat köszönthettünk a sportág világában. A KPS csapatát a Juhász Árpád, Bundschuh Balázs, Hosszú Ádám trió alkotta, akik annyira kedvet kaptak, hogy az utolsó lyuknál már a következő versenyt tervezték.

Mindeközben Lengyel Béla mágikusan őrzi a győztes pozíciót. A megszokottól kissé gyengébb eredmény ellenére is nyert, immár hatodszor a bajnokság során, pár nappal harmincnyolcadik születésnapját követően.

A nap különleges színfoltja volt a Kövecses család bravúrja. Ifj. Kövecses László junior korcsoportban harmadik helyezést ért el, édesapja Kövecses László a senior mezőnyben bizonyult a legjobbnak. Ráadásul a Hole Hunters csapata azt a dicsőséget tudhatja magáénak, hogy Bacskai Bence felnőtt ezüstérmével, minden korcsoportban dobogóra állhattak a klub sportolói.

20140921_151558

A senior kategóriában maradva, vérre menő küzdelem várható a magyar bajnokság nyolcadik, és egyben utolsó fordulójában, mely egyben a II. Hungarian International Footgolf Cup eseménye is.

Az október 4-5-én rendezendő versenyen ismét vendégül láthatjuk Európa legjobbjait Kisorosziban. A kétnapos rendezvény igazi családi programnak ígérkezik. Grill party és italkóstoló, ketrecfoci, ugrálóvár és számtalan meglepetés vár mindenkit.

Eredmények:

Felnőtt

1.     Lengyel Béla / EMFGSE / 74
2.     Bacskai Bence / Hole Hunters / 75
3.     Varga Gábor/ FTC / 78

Junior

1. Kiss Roland / SZTK / 93
2. Kókai Bence / Rowers / 103
3. Ifj. Kövecses László / Hole Hunters / 110

Senior

1.     Kövecses László /Hole Hunters / 79
2.     Korolovszky György / EMFGSE / 79
3.     Dombay Zsolt / Milan Footgolf / 80