Footgolf a Parlamentben

A sportág újabb nagy lépést tett előre. Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, a Parlament alelnöke fogadta hivatalában Gelencsér Gábort és Hankó Pétert, a Magyar Footgolf Szövetség képviselőit.

– Egy óriási lehetőség és egy fantasztikus élmény – így fogalmazott Hankó Péter, az alakulóban lévő Magyar Footgolf Szövetség alelnöke, miután kilépett az Országház falai közül. – Óriási megtiszteltetés, hogy a patinás épület falai közt a footgolf volt a téma.

Elmondása szerint Lezsák Sándor, a Parlament alelnöke örömmel és nagy kedvvel hallgatta a footgolf történetét és jövőjét felvázoló beszámolót.

– Gratulált az eddigi eredményeinkhez és támogatásáról biztosított minket, ami jó hír a jövőre nézve. Jelenleg kidolgozás alatt vannak az együttműködés formái – vette át a szót a szövetség első embere, Gelencsér Gábor. – Az első és egyben hatalmas lépést megtettük, egy új és magasabb szintre helyeztük a footgolfot. Bízunk benne, hogy kiemelt figyelem és törődés, melyről Lezsák Sándor biztosított minket, párosul az eddig is megszokott lendületes munkánkkal.

A fentiek eredményeként a footgolf már egy magasabb szinten folytathatja dinamikus fejlődését.mfgszlogo