Kilenc magyar Marbellán

Spanyolországba készül egész Európa. A tavaly nagy sikerrel debütált Eurpean Footgolf Trophy Tour (EFTT) idei első állomásán a mieink is szép számmal képviseltetik magukat.

Gelencsér Gábor (EMFGE), Hankó Péter (Milan Footgolf), Podusil György, Tajtyi Róbert, Czirbus Taamás, Horváth Krisztián (Budapest Footgolf Team), Bogár Krisztián, Bakó Attila és Sain Antal (FTC Footgolf) képviseli hazánkat a tizenöt állomásos EFTT nyitókörében Spanyolországban. Marbellán március 6-8-ig rendezik az év első rangos nemzetközi versenyét.

A helyi szervező, Ivo Haagen megkeresésünkre elmondta, péntek déli információi szerint eddig 13 országból 85-en jelentkeztek a hétvégére, és nem csak a kontinensről, hanem például az Egyesült Államokból is, de Spanyolországban élő iráni nemzetiségű játékos is várható. A helyi nemzeti televízió is jelen lesz az évindító kupán.

A sorozat majd október első hétvégéjén érkezik Magyarországra, Kisorosziba, a 13. állomással. Tavaly a svájci David Mancino nyert, megelőzve a holland Simon Wetzelt és a világbajnok, magyar Lengyel Bélát. Idén a négy legjobb eredmény számít a végelszámolásnál, és fordulónként értékelik a legjobb, négy főből álló nemzeti csapatok teljesítményét is.

10615555_828438040524896_1490624457641448541_n