Podusil György koncentrációban fejlődne

Podusil György a hatodik helyen végzett a European Footgolf Trophy Tour első állomásán, Spanyolországban. A marbellai verseny legjobb magyarja saját bevallása szerint kiengedte kezéből a győzelmet.

– Fantasztikus minőségű és egyben nehéz, technikás pályát ismertünk meg gyönyörű időjárási körülmények és jó barátok között Marbellán. Másra nem is vágyhat az ember – foglalta össze röviden élményeit Podusil György, a Budapest Footgolf Team játékosa. – Eredmény szempontjából csalódott vagyok, az utolsó három szakaszon kiengedtem a kezemből az első hely megszerzésének lehetőségét, kicsit visszaköszönt az amerikai, New Jersey-i verseny, ahol hasonlóan ehhez, “csak” második lettem. Fejben, koncentrálásban erősödnöm kell, a többi része szerencsére adott a játékomnak. De természetesen örülök is az elért eredménynek, büszke vagyok, hogy hazánkat képviselhettem és a legjobb magyarként összesítésben hatodikként végeztem.

Podusil György tervei szerint még jónéhányszor feltűnik a Touron, Hollandia, Olaszország, Svájc és Belgium már biztos állomások számára, de a hazai országos bajnokság (FOB) mellett az Egyesült Államok versenyeire is utazik idén, és ahogy mondja, a többi szervezés alatt van.