Kik nyerik a harmadikat?

Már a harmadik fordulójához érkezett a Footgolf Országos Bajnokság (FOB). Zirc után visszatér Kisorosziba a nyolc állomásból álló sorozat. A Hörmann Footgolf Versenyt a Magyar Golf Clubban bonyolítják. A tét továbbra is a vb-részvétel és ezúttal egy út Marokkóba.

Két kör után összetettben Podusil György vezet Zsuppán Péter és Lengyel Béla előtt. A felnőtt férfi kategóriában Lengyel Béla, Nagy Balázs, Bacskai Bence a sorrend. A szenioroknál Podusil György áll az élen, megelőzve Zsuppán Pétert és Balázsi Csabát. A junioroknál Rozsáli Artúr vezet Kiss Roland és Juhász Donát előtt. A hölgyeknél Petkov Orsolya, Major Ilona és Ujvári Izabella mondhatja magát egyelőre dobogósnak. De messze még a vége, mikor bajnokot hirdethetünk minden kategóriában, és kiderül, kik szereznek kvótát az argentínai világbajnokságre.

A harmadik fordulót a Hörmann támogatja. A kontinens elsőszámú nyílászáró-gyártója nyolcvan éve működik, hazánkban jövőre lesz negyed évszázados. – Több országban is támogatunk különböző sportágakat, nemzetközi labdarúgó mérkőzéseken is találkozhatnak a nevünkkel – adott képet cégéről a Hörmann ügyvezető igazgatója, Szujó László. – Magyarországon négy éve támogatjuk a footgolfot. Láttunk benne potenciált. Egy gyorsan fejlődő sportág, ami még biztos sokra viszi. Mi pedig ott voltunk már az első szárnypróbálgatásoknál.

A szombati verseny különdíja, hogy az abszolút győztes marokkói utat nyer az afrikai ország nyitó rendezvényére, ahol Magyarországot képviselve vehet részt a versenyen. További részletek a helyszínen.

FOB 2015 - HÖRMANN FOOTGOLF VERSENY 3. FORDULÓ  - STARTLISTA by FOOTGOLF HUNGARY JPG