Két pasi meg egy kicsi a nyugati parton

A következő két hétvégén folytatódik a US Pro-Am Tour idei sorozata. Az utolsó két állomás helyszíne Tacoma és Sacramento, ahol Podusil György és Tajtyi Róbert képviseli a magyar színeket. Az első versenyen rajthoz áll a mindösszesen tízéves Tajtyi Ákos is.

A négy versenyből álló amerikai sorozat májusi két rendezvényén éppen Tajtyi Róbert és Podusil György villogott. Előbb Miamiban Tajtyi ötödik lett, majd Floridában Podusil ezüstérmet vehetett át. Ők ketten indulnak csatába a világ legjobbjai ellen a következő két hétvégén az egyenként közel húszezer dollár összdíjazású tornán. Augusztus 7-8-án a Washington állambeli Tacoma látja vendégül a játékosakat, majd egy hétre rá kicsit délebbre, a kaliforniai Sacramentóban állnak az elrúgókhoz a footgolfosok.

Tacoma különösen érdekes lesz a Tajtyi családnak, hiszen Róbert fia, Ákos is odaáll az elrúgókhoz. Érdekesség, hogy gyakorlásképpen a család a Carson Valley Golf Course-on melegített a Pro-Am Tourra, ahol Róbert 64-es teljesítménye új pályacsúcs, míg a tizennyolc szakaszon elért 75-ös eredményére Ákos is büszke lehet, hiszen a rekord ezt megelőzően 72 volt!

TacomaandNationsCupPosters

Sok szünet ezt követően sem lesz, mert augusztus utolsó hétvégéjén Angliában rendezik a European FootGolf Trophy Tour tizenegyedik fordulóját.