Közel harminc magyar a horvát openen

Zágrábban rendezik a European Footgolf Trophy Tour tizenkettedik állomását. A verseny közelségét kihasználva összesen 26 magyar vizitál déli szomszédunknál. Jó eredmény esetén többen is komolyan előreléphetnek a rangsorban, hiszen a sorozatban a négy legjobb eredmény számít. A horvátországi hétvége után már csak a magyar és a török versenyen van hátra

Szép számú magyar küldöttség utazik a péntektől vasárnapig tartandó horvátországi EFTT versenyre. A hetedik helyen álló Tajtyi Róbert és a nyolcadik Bogár Krisztián még bőven beleszólhat a dobogós helyezések eldöntésébe. Ráadásul a csapatversenyben a magyarok az előkelő negyedik helyen állnak, és még bőven elérhető a dobogó is.

A hétvégi, zágrábi verseny után nincs pihenő, jövő hétvégén Kisorosziba költözik a világ élmezőnye, az utolsó előtti, 13. állomást rendezik a Magyar Golf Clubban.

Most hétvégén, Horvátországban értük szoríthatunk: Lengyel Béla, Bogár Krisztián, Németh Gábor, Kuts Zoltán, Balán Zoltán, Nagy Balázs, Cziffra Zoltán, Pusztai Tamás, Pap Ferenc, Podusil György, Balàzsi Csaba, Papp Pèter, Tajtyi Róbert, Hinora Ferenc, Gelencsér Gábor, Hankó Péter; Oláh Attila, Kocsis Sàndor, Biró Làszló, Èrchegyi Csaba, Flink Jànos, Kálló István, Sain Antal, Badó Szilárd, Renczés Gábor és Lichtner Zsolt.

Minden információ a Torphy Tourról ITT található.