Második megálló, Zirc következik

Zircen randevúzik a footgolf társadalom vasárnap. A Hinora Winter Footgolf Tour második fordulóját a Forest Hills pályáján tartják, ahol tökéletes gyep várja a játékosokat.

A strandlabdarúgásból ismert Simonyi Gábor nyerte az első ízben kiírt téli sorozat, a Hinora Winter Footgolf Tour első állomását, amely a Magyar Footgolf Szövetség égisze alatt zajlik a Hinora Marketing Group támogatásával. A fővárosi Academy Golf Club után Zircre költözik a mezőny a nyolcfordulós bajnokság második körére.

Vasárnap tökéletes pálya várja a footgolfosokat Zircen, árulta el Laczkó Zoltán grreenkeeper. – Most még a színe is nagyon szép. A munkánk az évnek ebben a szakaszában már könnyű, hiszen az egész éves gondozás után ”csak” a télre való felkészítés, növényvédelem zajlik. A zirci pálya speciális mikroklímával rendelkezik, csapadékosabb mondjuk a fővároshoz közeli helyszínekhez képest, a köd is jobban megmarad. Az előrejelzések szerint hideg lesz, fagypont közeli éjszakára és csak néhány fokos nappalra számíthatunk, még havaseső is előfordulhat – mondta a szakember, aki a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club és a Groupama Aréna gyepéért is felel.

Az első forduló eredménye és minden tudnivaló ITT található, a második fordulóra péntek éjfélig lehetett jelentkezni. A zirci versenyt vasárnap 11 órakor rendezik.

Íme, a flightok:

12278275_888456617870181_714253967_n