Az argentin követség fogadta a szövetséget

A magyarországi Argentin Köztársaság Nagykövetsége fogadta irodájában a világbajnokságra készülő magyar csapat egy részét. Gelencsér Gábor, Hankó Péter és Papp Péter jó tanácsokkal, programötletekkel távozott, a követség elöljárói pedig örömmel fogadták az ajándékba kapott footgolfhoz is köthető ajándékokat.

DSC_0712

Gretel Matías titkár asszony, Claudio Giacomino, ügyvivő, Gelencsér Gábor, Hankó Péter és Papp Péter (balról jobbra) a jó hangulatú megbeszélés után

argentina_logo

A dél-amerikai ország rendezi januárban a sportág történetének második világbajnokságát. A két ország kulturális kapcsolatainak fejlesztésének részeként Gretel Matías titkár asszony és Claudio Giacomino, ügyvivő, misszióvezető érdeklődéssel hallgatta a magyar szövetség elnökének, Gelencsér Gábornak és alelnökének Hankó Péternek (egyben vb-kerettagok) és az idei európai sorozatban, a European Footgolf Trophy Tourban 11. helyig jutó Papp Péternek a sportágról és a közelgő világbajnokságról szóló prezentációját.

Claudio Giacomino misszióvezető ismerkedik a footgolffal Gelencsér Gábor telefonjának segítségével

Claudio Giacomino misszióvezető ismerkedik a footgolffal Gelencsér Gábor telefonjának segítségével

A tisztviselők örömmel vették tudomásul, mindkét ország nagyhatalomnak számít footgolf berkekben, és sok sikert kívántak a magyar csapatnak a világbajnokságra. Útravalóul ajánlottak néhány turisztikai célpontot, és jó tanácsokkal látták el a küldöttséget.