Nyárból vissza a télbe

Január eleje a világbajnokságtól volt hangos. Az argentin Christian Otero és az amerikai válogatott sikerével zárult, valaha volt legnagyobb footgolf esemény után minden visszazökken a megszokott kerékvágásba. Hazánkban folytatódik a Hinora Winter Footgolf Tour.

A dél-amerikai rekkenő hőségből a magyar zimankóba visszatérve folytatódik a footgolfosok élete. A válogatott keret nagy része is rajthoz áll a Hinora Winter Footgolf Tour ötödik fordulójában, Kisorosziban, a Magyar Golf Club gyepén. A hiánypótló sorozat remek felkészülést biztosít a márciusban rajtoló Footgolf Országos Bajnokságra és az idei nemzetközi megmérettetésekre. A nyolc állomásos tour decemberben ért félidejéhez.

Négy kör után összetettben Zsuppán Péter (képünkön) áll az élen úgy, hogy a dobogós Varga Gábor és Tajtyi Róbert bőven lőtávolon belül van. A felnőtt férfi kategóriában Varga, Tajtyi, Hrutka János a sorrend, de mögöttük is sűrű a mezőny. A szenioroknál Zsuppán Péter az éllovás, Balázsi Csaba közel negyven pont hátránnyal követi, míg jelenleg Rigó Zsolt a harmadik. A Zsuppán család legnagyobb örömére az ifjú Donát a junioroknál három sikerével magabiztosan vezet Kókai Bence és Tajtyi Ákos előtt. A hölgyek párharcában Nagy Niki eddig háromszor, a bajnoki címvédő Major Ilona egyszer diadalmaskodott.

HWFT 5. forduloo startlista by Flo

A jelenlegi állást ITT találja.

Az ötödik fordulót vasárnap 10 órától rendezik Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján. Nevezni péntek éjfélig lehet a magyarfootgolf@gmail.com vagy bajnoksag@magyarfootgolf.hu email címeken.