Köszönjük!

A magyar footgolf társadalom nevében a Magyar Footgolf Szövetség szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem teljesülhetett volna a nagy álom, hogy magyar válogatott képviselje hazánkat az argentin világbajnokságon.

 

Köszönettel tartozunk azoknak, akik lehetővé tették azt, hogy a magyar csapat részt vehessen a világ eddigi legnagyobb és legfontosabb világeseményén.

Köszönjük a támogatást a Hörmann Magyarországnak, a Future FM-nek, a Hinora Marketing Groupnak, a TC Sport Tours-nak, a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és a Coca-Colának.

Köszönjük Nagy Istvánnak és a Magyar Golf Clubnak az edzéslehetőséget és azt, hogy az elmúlt években oly sokat tett hozzá a sportág fejlődéséhez.

Köszönjük a publicitást a DIGI Sportnak, a Hungarian Golf Magazinnak, a FociClubnak, a Nemzeti Sportnak, a Lokálnak és minden médiumnak, amely beszámolt a világbajnokságról.

Köszönjük a nem látható, háttérben dolgozó emberek erőfeszítéseit, Bartal Péternek a kiadványok és a honlapok készítését, Borsos Zsuzsinak a rengeteg fényképet, Molnár Attilának a tudósításokat és Halper Simonnak az út során leforgatott órákat.

És a legnagyobb köszönet a játékosoké, akik a magas költségek és önrész ellenére vállalták a szereplést a világbajnokságon.

A footgolf legyen veletek!

Gelencsér Gábor elnök és Hankó Péter alelnök