Az utolsó előtti forduló következik

Közeleg a tél vége, egyúttal az első ízben kiírt Hinora Winter Footgolf Tour 2015/2016-os kiírása is a hajrához érkezett. A nyolcállomásos versenysorozatban a hat legjobb eredmény számít, ezért most itt a javítási, felzárkózási lehetőség a footgolfosok számára.

Mostantól a matektudás is előnyt jelent, ugyanis a hetedik kör után (és a záró, nyolcadik után is) csak a legjobb hat eredmény számít a végelszámolásnál. A Kisorosziban lévő Magyar Golf Club pályáján már most sok kérdésre választ kaphatunk.

Abszolút kategóriában igen szoros az élmezőny. Az éllovas Varga Gábor csak hét ponttal vezet Zsuppán Péter és tízzel Balázsi Csaba előtt. Mivel azonban a lőtávolon belülieknek (és Vargának) is van rossz eredménye vagy kihagyott versenye, a hetedik kör után tisztul majd a kép igazán.

A felnőtt férfiaknál Varga mögött Lengyel Bélának, Németh Gábornak, Bogár Krisztiánnak és Hrutka Jánosnak csupán nyolcvan ponton belüli hátránya van az élen állóhoz képest.

A szenioroknál a végjáték minden bizonnyal az eddig kétszer diadalmaskodó Zsuppán és a háromszor első helyen végző Balázsi párharcát tartogatja az elsőségért folytatott csatában (Balázsi kihagyta a legutóbbi kört).

A junioroknál is hasonló a képlet, Zsuppán Donát vezet három győzelemmel, Kókai Bence pedig kétszer bizonyult eddig a legjobbnak (mindketten hagytak ki egy-egy fordulót).

A hölgyeknél már eldőlt a bajnoki cím sorsa, Nagy Niki előnye behozhatatlan Major Ilonával szemben két körrel a vége előtt.

A csapatok versengésében az FTC vezet a BFGT és az Outsiders előtt.

A hetedik forduló előtt ÍGY áll a Hinora Winter Footgolf Tour. A hétvégi verseny egyúttal a második pontszerző kör lesz az országos ranglistán.

A vasárnap tíz órakor kezdődő verseny flightbeosztása:

HWFT7

Kérjük a játékosokat, tanulmányozzák át a verseny kiírását.