Ki a legjobb edzésmenő?

Április 4-től egy hónapon át a Magyar Golf Club Albert pályáján minden hétfőn és kedden tee time-ok foglalhatóak. A tíz nap alatti legjobb eredmények ingyenes FOB-részvételre jogosítanak.

Itt a lehetőség alaposan tanulmányozni a Kisorosziban található Magyar Golf Club Albert pályáját, ahol a megszokottól eltérően eddig kevés lehetőség adatott a játékra. Április minden hétfője és keddje (plusz május első napjai) rendelkezésre áll kipróbálni ezt a tizennyolc szakaszt. Aki az idei Footgolf Országos Bajnokság (FOB) első fordulójának helyszínén gyakorol ezekben az időpontokban, különleges játékban vehet részt.

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni

A játékosok edzéseredményeikkel vehetnek részt a Footgolf Napok Bajnokságán. Ehhez csupán az kell, hogy a score kártyájukat minden edzés után egy másik játékos aláírásával együtt adják le a klubház recepcióján. Ezúttal kizárólag a fair playre hagyatkozunk, ezért kérjük, hogy minden játékos valóban a tényleges eredményét vezesse fel a lapra és hitelesítse azt egy játékostársával. Az a score kártya, amely nincs hitelesítve egy másik játékos által vagy nincsen az edzés után közvetlenül leadva a recepciónál, értelemszerűen nem vesz részt a versenyben. Minden eredmény beleszámít a versenybe, amely megfelel a fenti kritériumoknak. Tehát, ha valaki egy edzésen vesz részt, az is, de az is, aki tíz alkalommal edz a hétfői és keddi napokon. Az egy hónap (május 3-ig) letelte után összesítjük az edzés eredményeket és az első három játékos értékes nyereményekben részesül. Csak abszolút kategória van, de a legjobb női és junior korú játékost külön díjazzuk. Foglalni a +36-26-592-020-as telefonszámon lehet 5500 Ft/18 szakasz áron.

Rendelkezésre álló időpontok:

Április 4. hétfő

Április 5. kedd

Április 11. hétfő

Április 12. kedd

Április 18. hétfő

Április 19. kedd

Április 25. hétfő

Április 26. kedd

Május 2. hétfő

Május 3. kedd

Nyeremények:
1. helyezett – Footgolf Napok Bajnoka: 3 ingyenes részvétel a 2016-os FOB fordulóiban + kupa
2. helyezett – 2 ingyenes részvétel a 2016-os FOB-on
3. helyezett – 1 ingyenes részvétel a 2016-os FOB-on
Legjobb női és junior játékos – 1 ingyenes részvétel a 2016-os FOB-on