Szujó László: Lenyűgöző a fejlődés!

Gyümölcsözőnek tartja a footgolffal négy éve ápolt kapcsolatát a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója. Szujó László a magyarországi világbajnokság előtt látta meg a fantáziát a sportágban, most úgy látja, jók voltak a megérzései.

(fotó: Hole Hunters)

(fotó: Hole Hunters)

– Négy éve vagyunk kapcsolatban személyesen Gelencsér Gáborral és rajtunk keresztül a Hörmann és a footgolf. A világbajnokság előtt ültünk le tárgyalni a szponzorációs lehetőségekről, azóta gyümölcsöző az együttműködésünk – mondta Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója (fenti kép bal szélén). Meglátása szerint a sportág fiatalsága révén még igen csak az út elején jár, mégis komoly potenciállal rendelkezik.

– Nem támogattuk volna, ha nem láttunk volna már akkor lehetőséget benne. Olyan sportot kerestünk, ami új, innovatív. Itt van ugye, a golf, amit egy szűk réteg élvez, és ezzel kapcsolták össze a legnépszerűbbet, a labdarúgást. Visszagondolva, ég és föld, ahol akkor tartott a footgolf, és ahol most jár. A kezdeti állapot jó értelemben véve egy családi vállalkozásra emlékeztetett, amin már akkor látszott a profizmus. Most meg hétvégén közel százan jelentkeztek egy magyar bajnoki fordulóra. Lenyűgöző! Biztos vagyok benne, hogy van jövője a sporttérképen, és a golf klubok szépen lassan beengedik a footgolfot a pályáikra.