Hat magyar és DiCanio Cambridge-ben

A hétvégén folytatódik a világ legrangosabb sorozata, a European Footgolf Tour. A tizedik állomást Angliában bonyolítják. A pénteki gyakorló napot követően szombaton és vasárnap kétszáznál több játékos lép pályára, közte hat magyarral és a korábbi klasszis labdarúgóval, az olasz Paolo DiCanióval.

Balázsi Csaba, Papp Péter, Podusil György, Tajtyi Róbert (mind BFGT), Balán Zoltán és Bogár Krisztián (mindkettő FTC Footgolf) képviseli a magyar színeket az EFT tizedik állomásán. Az angliai Cambridge-ben található pálya a brit szövetség egyik főhadiszállása, és csak footgolfra használják. A rekordot az a Paul Oliver tartja, aki a mostani versenyre újratervezte a pályát – egyébként nem is lép pályára –, ezért mindenki számára újdonság lesz majd a kialakítás.

A tizenkilenc országból érkező kétszáznál is több nevező között található a korábban Angliában profiskodó Paolo DiCanio, egykori futballista is.

Az idei kiírásban eddig hatszáznál is többen léptek pályára, a top harmincban három magyar, Gelencsér Gábor, Podusil György és Papp Péter található.

AZ EFT ÁLLÁSA