Bacskai nyerte az utolsó téli fordulót

Klasszikus téli hideg időjárásban rendezték a Kisorosziban található Magyar Golf Club Albert pályáján az International Winter Footgolf Tour negyedik, idei utolsó fordulóját. Csak Bacskai Bence tudta teljesíteni a kiírt rúgásszámot, azaz 72 lövéssel zárta a vasárnapot.

SONY DSC

Nagy Niki a téli menő

Bacskai (Hole Hunters) mai sikerével át is vette a vezetést a téli bajnokságban, ami majd csak jövőre folytatódik. 72 rúgásánál senki sem produkált jobbat, az abszolút kategória mellett a felnőtt férfi kategória első helyét is bezsebelte. Abszolútban az első kör győztese, a szlovák Michal Dian lett a második, míg Zsuppán Péter (Outsiders) a harmadik. Utóbbi a negyven év fölöttiek kategóriájában első lett. Az ötven felettiek külön csatáját Milan Macho (FG Trnava) nyerte, míg az újoncoknál Vígh Péter diadalmaskodott.

bacskai, nagy, kókai

Bacskai, Nagy és Kókai

A hölgyek versengését immáron negyedszer Nagy Niki (FTC Footgolf) nyerte, ezzel jó úton halad afelé, hogy megvédje téli bajnoki címét, míg a junioroknál Kókai Bence (Royal-Issimo Footgolf Academy) is negyedik elsőségét zsebelte be, őt is nehéz lesz utolérni az utolsó négy körben. A sorozat 2017. január 15-én, az ausztriai Schönfeldben folytatódik.

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

(fotók: Hole Hunters)