Footgolffal búcsúztatták az évet

A hagyományos Szilveszter Footgolf Kupával zárta az idei szezont a hazai footgolf társadalom. A szeles időben ketten is elérték a kijelölt rúgásszámot, a 9-6-3-1 szabály Podusil György javára kedvezett Renczés Gáborral szemben.

Már 2011-ben letette a magyar szövetség az óévbúcsúztató játék alapjait. Tavaly ugyan a januári világbajnokság közelsége miatt elmaradt, de 2016-ban ismét hódoltak szenvedélyüknek a játékosok a két ünnep között. Kedden harmincnál is többen álltak az elrúgókhoz és küzdöttek meg egymással, valamint az elemekkel. A legjobban Podusil György (BFGT) és Renczés Gábor (MTDSC) szerepelt, akik egyaránt elérték a 72-es kijelölt rúgásszámot (par) Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján. A 9-6-3-1-es szabály értelmében előbbi nyerte a versenyt, míg Renczés mögött Balázsi Csaba (BFGT) állhatott fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A szövetség meleg ebéddel és forralt borral várta a játék után a versenyzőket.

Ezúton is jobbulást kívánunk a pályára tartó úton balesetet két játékostársunknak, Jan és Samuel Horvathnak!

Egyúttal a szövetség nevében köszönjük az egész éves játékot, segítséget, támogatást! Kívánunk mindenkinek sikerekben gazdag új esztendőt!