Megváltozik az 5. forduló helyszíne!

Schönfeld helyett Kisorosziban rendezik az International Winter Footgolf Tour 5. fordulóját. Az osztrák hóhelyzet miatt ugrik be a magyar helyszín.

Az osztrák szövetség az imént az alábbi közleményt bocsátotta ki:

“Kedves footgolfosok! Először is szeretnénk megköszönni minden játékosnak, aki eddig már regisztráld az eredetileg az ausztriai Schönfeldben rendezendő, aktuális téli bajnoki fordulóra. Hétfő óta húsz új játékost is regisztrálhattunk! Nagyra értékeljük az érdeklődéseteket, és a vágyat, hogy a gyönyörű Schönfeldben játsszatok. Ezúton köszönjük minden partnerünknek, támogatónknak és tagunknak, aki segített a szervezésben és támogatta a versenyt. Sajnos az osztrák időjárási körülmények miatt (éjjel mínusz 20, nappal mínusz 7 fok erős havazás mellett) arról kell beszámolnunk, hogy a schönfeldi golfpálya zárva lesz, a téli bajnokság ötödik fordulóját nem tudjuk itt lebonyolítani.

DE! Köszönhetően a magyar szövetségnek, Kisoroszi látja vendégül az IWFT mezőnyét vasárnap! A sorozat vezetősége közben már azon dolgozik, mikor tud a schönfeldi pálya minél hamarabb a footgolfosok rendelkezésére állni. Köszönjük a megértésüket!”

A verseny tehát Kisorosziban lesz, várjuk továbbra is a nevezéseket, a tervek szerint 11 órakor kezdődik a viadal.