Szétlövés után Bacskai az ünnepi győztes

A Hole Hunters és a Ferencváros közös szervezésű versenyét, a március 15-i II. Monor Footgolf Opent Bacskai Bence nyerte.

Családias hangulatú, teltházas rendezvényt tudhat maga mögött a két fenti klub a nemzeti ünnepünkre szervezett tornával. A Paplapos Golf Club kilencszakaszos pályáján három kört teljesített a 66 footgolfos. A versenyen most is több debütáns is akadt, ráadásul a hölgyeknél tíz, a junioroknál kilenc induló volt. Huszonhét szakasz után az élen (is) holtverseny alakult ki, szétlövés után Bacskai Bence bizonyult a legjobbnak, megelőzve Pap Ferencet (mindkettő Hole Hunters). A harmadik helyen is azonos pontszámmal végzett két játékos, itt Kókai Ferencnek sikerült jobban a szétrúgás Zsók Richárddal (mindkettő Royal) szemben.

A felnőtt férfiaknál ugyanez volt az első négy sorrendje. A hölgyek versengését Nagy Niki (FTC Footgolf) nyerte, itt a második helyért túlóráztak a lányok, Erdélyi Nóra nyerte a szétlövést Major Ilonával szemben. A junioroknál Kókai Bence (Royal) diadalmaskodott Zsuppán Donátot és Badó Mátét megelőzve.

EREDMÉNYEK