A hölgyek mutatják az utat a bajnoknak

A 2016-os felnőtt férfi bajnoka, Bacskai Bence a március 15-i, monori tornagyőzelemmel hangolt a 2017-es szezonra. A vasárnap kezdődő bajnokságban célja a címvédés és az abszolút bajnoki cím megszerzése. A bevált szokásain pedig nem változtat.

(fotó: Hole Hunters)

(fotó: Hole Hunters)

Tavaly a 3. és 4. fordulót is megnyerte Bacskai Bence, a Hole Hunters kiválósága, ezzel a legjobbnak bizonyult a felnőtt férfi kategóriában a szezon végén, és az utolsó pillanatig harcban volt az összetett elsőségért. Ezt azonban végül Zsuppán Péter kaparintotta meg.

– A két egymást követő győzelem kiemelkedik tavalyról, egy kis tüske azért maradt bennem, hogy az utolsó fordulóban nem tudtam megnyerni az abszolút bajnokságot – tekintett vissza Bence 2016-ra. – Mindig mindenki szeretné legyőzni a másikat, ezért van bennem kis csalódottság. Idén a cél, hogy minden pályán 72, azaz par alatt rúgjak, és első legyek a végén. De nem leszek csalódott, ha végül más ér oda.

Meglátása szerint fejben kell csak összerakni a versenyt, nincs mit változtatni a megszokott menetrenden.

– A versenyem előtt elkísérem páromat, Pusztai Pannit az ő flightjukkal, ami sokat segít a játékban, hiszen már látom, milyen állapotban van a pálya, merről érdemes támadni a lyukat. Várom már a rajtot, és igazi kihívás lesz, hogy ismét lesznek új pályák, szeretek kiszakadni a megszokott közegből.

EREDMÉNYEK

FOB 2017 1. FORDULÓ REGISZTRÁCIÓ