Az Autó Mirai is a FOB partnere

Egész éves együttműködési megállapodás keretében a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) minden egyes fordulóját támogatja az Autó Mirai Kft.

A most vasárnap rajtoló FOB összes állomását ajándékutalvánnyal támogatja az Autó Mirai Kft. a 2017-es esztendőben, ezen kívül terméktámogatással is segíti a sportág népszerűsítését, fejlődését.

MAZDA-autó-mirai-logók-együtt-2016-PDF-autó-nélkül JPG

– Két barátom is rendszeresen footgolfozik, rajtuk keresztül ismertem meg a sportágat, és szerettem bele. A labdarúgás minden formáját kipróbáltam már, most jöhet a footgolf, rendszeresen szeretnék én is kijárni játszani – fogalmazott Szabó Gábor, az Autó Mirai Kft. vezetője. – Nagyon szimpatikus volt, amit tapasztaltam a szövetség munkájából, ezért szeretnénk a saját eszközeinkkel támogatni a sportág fejlődését.

– Köszönjük az Autó Mirai támogatását, ezzel újabb stratégiai partnert tudhatunk magunk mellett. Azon túl, hogy a díjazásban komoly szerepet vállalnak az idei bajnoki szezonban, tagjainak kedvezményes szervizelésre is lesz lehetősége – tette hozzá Gelencsér Gábor, a Magyar Footgolf Szövetség elnöke.