Pályaavató bajnoki forduló a Balatonon

Már a második balatoni pályát veszik birtokba a footgolfosok a hétvégén. A Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik fordulóját, a Hörmann Footgolf Versenyt május 28-án, a Balatonudvariban található Balaton Golf Club pályáján.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a honi footgolf élet. Most először rendeznek versenyt a balatonudvari Balaton Golf Club pályáján. A balatongyöröki Golf Club Imperial volt az első balatoni pálya, ahol tavaly olyannyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy idén is több versenyt bonyolítanak.

Balaton Golf

A vasárnapi FOB forduló az idei harmadik lesz a nyolcállomásos kiírásban. A FIFG 100-as besorolású verseny egyúttal természetesen a HUN Trophy (külföldiek számára is nyitott sorozat az abszolút végeredmény tükrében) következő állomása is lesz, ahol értékes világranglista pontokért megy a harc. Szombat délutántól van lehetőség gyakorolni az értelemszerűen vadiúj kialakítású 18 szakaszon, majd vasárnap kora délutántól már tétre megy a játék. Két kör után Flink János (Outsiders) áll az élen (az abszolút mellett a 40 év felettiek kategóriáját is vezeti). A felnőtt férfiaknál Németh Gábor (FTC Footgolf), az ötven év felettieknél Kocsis Sándor (BFGT), az újoncoknál Mayer Zoltán (FTC Footgolf), a hölgyeknél Nagy Niki (FTC Footgolf), míg a junioroknál Kókai Bence (Royal) áll az élen. A csapatversenyben a BFGT és az FTC holtversenyben áll az élen.

Balaton Golf score kártya

Két nagy hiányzója biztos lesz a fordulónak, Podusil György és Tajtyi Róbert (mindkettő BFGT) a szombattól hétfőig tartó Las Vegas Openen lép pályára.

Regisztrálni a FOB 3. fordulójára pénteken éjfélig lehet ITT .

Íme, a startlista:

18738452_853521491464580_1362008021380760535_o

A verseny facebook oldala

EDDIGI EREDMÉNYEK