Kipróbálták, megtetszett, visszajönnének

A Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján rendezték csütörtökön az első, hagyományteremtő céllal rendezett Hörmann Sajtónapot. Az eseményen a sportágat 2012 óta támogató cég meghívására a médiában dolgozók közelebbről is megismerkedhettek a footgolffal.

Hörmann sajtónap

Vállalkozó szellemű sajtómunkatársak utaztak Kisorosziba, hogy a Hörmann meghívására képet kapjanak, miért áll a cég öt éve teljes mellszélességgel a sportág mellett.

Hörmann sajtónap– Régi az együttműködés a Magyar Footgolf Szövetséggel, az első, pont itt rendezett világbajnokság kapcsán kezdtünk el közösen dolgozni – elevenítette fel Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója a sportággal ápolt fél évtizedes kapcsolatát megnyitó beszédében, majd játékra invitálta a meghívottakat, akik rövid videós és élő sportági ismertetőt követően maguk is belevetették magukat a játékba.

A nyolc szakasz teljesítése az MTVA munkatársának, az egyébként a Budapest Titans amerikai futball csapatban elkapóként és rúgóként is játszó Göbölyös Gábornak (lenti képen középen) sikerült a legjobban.

A játékot követő ebéd után még egy gyors kvízzel is próbára tették a szervezők a vendégek tudását, amivel értékes nyereményeket vihettek haza a leggyorsabban válaszolók. Mivel az egybegyűltek egyöntetűen igennel feleltek arra a kérdésre, hogy máskor is szívesen játszanának-e, minden bizonnyal lesz jövőre folytatása a Hörmann sajtónapnak.

Hörmann sajtónap

TOVÁBBI KÉPEK A FACEBOOK OLDALUNKON