Bacskai a “Balaton királya”

A hétvégén rendezett Royal Footgolf Napokon Balatongyörökön első, Balatonudvariban második lett Bacskai Bence, aki a két FIFG 50-es versenyen szerzett arany- és ezüstérme mellett a két nap királyává koronáztatott. Élet- és csapattársa, Pusztai Panna nyerte a hölgyek kiírását, a negyvenöt év felettieknél Podusil György diadalmaskodott, a két nap alatt a BFGT és a Hole Hunters szerezte a legtöbb pontot.

A szombati balatongyöröki napot követően a Balatonudvariban található Balaton Golf Club adott otthont a kétnapos Royal Footgolf Napok záró eseményének. A két, egyaránt FIFG 50 pontos besorolású versenyt (abszolút, 45+, női és csapat kategóriákban) a szervezők tájékoztatása szerint összesítésben az első nap legjobbja, Bacskai Bence (Hole Hunters, fenti kép) nyerte, miután a vasárnap pályacsúcsot rúgó (-9) Podusil György (BFGT) mögött második lett. A hétvége két eredménye alapján Podusil második, Balázsi Csaba (BFGT) harmadik lett az abszolút kategóriában.

A negyvenöt év felettieknél Podusil György nyerte az első alkalommal megrendezett Royal Footgolf Napokat Balázsi Csaba és Karakas Attila (Outsiders) előtt.

A FOB bajnoka a Balatonon is remekelt

A hölgyeknél szombaton Pusztai Panni (jobbra), vasárnap Dreilinger Andrea (mindkettő Hole Hunters) nyert, a hétvége “királynője” Pusztai lett, megelőzve Bölcsföldi Ágnest (Milan FG) és Bakos Henriette-et (BFGT).

A csapatok közül a BFGT és a Hole Hunters szerezte a legtöbb pontot, a harmadik helyen szintén holtverseny alakult ki az Outsiders és az FTC Footgolf között.

A magyar és a világranglistán a versenyzők a két külön esemény szerint kapnak pontokat, nem az összesített hétvégi teljesítmény alapján.

ROYAL FOOTGOLF NAPOK VÉGEREDMÉNY

BALATONGYÖRÖK

BALATONUDVARI

(a fenti eredményekben feltüntetett 40+, 50+, felnőtt férfi és újonc kategóriákat nem díjazták külön)

Fotók: Hole Hunters

További képek a Hole Hunters facebook oldalán.