Texas scramble verseny vasárnap

Idén is lesz texas scramble verseny, amit a Footgolf Országos Bajnokság vasárnapi, zirci csapatdöntője alatt rendeznek. A páros versenyre különböző klubok játékosai is nevezhetnek szombaton délig.

A Forest Hills Golf Club ad otthont az országos bajnoki sorozat csapatdöntőjének vasárnap. Az utolsó helyosztók idején, a délután során bonyolítják az idei texas scramble szabályrendszerben rendezendő országos versenyt. Erre párosok nevezését várja a magyar szövetség szombaton délig a magyarfootgolf@gmail.com címre (természetesen a már nevezettek is módosíthatnak a korábban leadott névsoron). A Magyar Footgolf Szövetség megfontolva a játékosok és klubok javaslatait, úgy döntött, engedélyezi, hogy a párosok klubhovatartozástól függetlenül nevezhessenek.

A FOB csapatdöntőn résztvevő játékosok nem nevezhetnek. Nevezési díj párosonként 10.000 forint. A texas scramble verseny 18 szakaszra zajlik és 12 óra körül kezdődik. Pontos eligazítás a helyszínen történik majd, regisztrálni a recepción 10-től 12 óráig lehet. A szövetség éremmel és tárgynyereményekkel díjazza a legjobbakat.