Melyik az év legjobb csapata?

A Footgolf Országos Bajnokság egyéni küzdelmei két hete befejeződtek, a főszezon zárásaként már csak a csapatverseny van hátra. Az alapszakasz legjobb nyolc együttese a zirci Forest Hills Golf Clubban egyenes kieséses rendszerben dönti el a bajnoki cím sorsát.

Most már hagyományosan csapatfinálé zárja a FOB egyéni küzdelemsorozatát, ahol a legjobb nyolc klub egyenes kieséses formában dönt az egyesületek közötti rangsorról. Az egyéni bajnoki idényben szerzett csapateredmények alapján alakultak ki a párosítások a negyeddöntőben.

Ezek szerint FTC Footgolf – Milan Footgolf, BFGT-Nimród, Royal-Outsiders, EMFGSE-Hole Hunters mérkőzéseket rendeznek kilenc szakaszon kétlabdás match play formátumban. A csapatokból egyszerre négy játékos van a pályán, két tartalék nevezhető. A végleges kereteket szombat délig kell eljuttatnia a kluboknak a szövetséghez,

A negyeddöntők győztesei jutnak az elődöntőbe (9 szakaszra), ahonnan a vesztesek a harmadik, a győztesek az első helyért játszanak ekkor már 18 szakaszra. A negyeddöntő vesztesei az alsóházi elődöntőben találkoznak (9 szakaszon), annak győztesei az 5., vesztesei a 7. helyért mérkőznek 18 szakaszon.

Az alapszakasz végeredménye

FOB 2017 CSAPATDÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

Az utolsó helyosztókkal egy időben rendezik az idei texas scramble versenyt, amire szintén szombat délig lehet jelentkezni.