Félbeszakadt a csapatdöntő

A negyeddöntők lebonyolítása után az elődöntők alatt a Zircre érkező szélvihar és eső játékra alkalmatlanra tette a Forest Hills Golf Club pályáját. A folytatásról a Magyar Footgolf Szövetség a későbbiekben határoz.

Szeles, esős időben kezdődött a Footgolf Országos Bajnokság záró rendezvénye, a csapatdöntő. A kilenc szakaszra játszott negyeddöntők során az FTC Footgolf 17-3-ra győzött a Milan Footgolf ellen, míg ugyanazon az ágon a Hole Hunters 17-4-re verte az EMFGSE csapatát. A másik ágon az Outsiders a Royal elleni 11-6-os sikerrel jutott a legjobb négy közé. A nagy meglepetést az utolsó párosítás tartogatta, ahol a csapatfinálé újonca, a Nimród 12-11-es győzelmet aratott a címvédő BFGT-vel ellen.

Az elődöntőben az FTC a Hole Huntersszel, az Outsiders a Nimróddal találta szemben magát, míg a negyeddöntők vesztesei között EMFGSE-Milan, Royal-BFGT összecsapás következett (volna).

Az alsó- és felsőházi elődöntőkből azonban csak két-három szakaszt tudtak teljesíteni a csapatok, mert a beígért száz kilométer per órásnál nagyobb szél megérkezett Zircre, ami az esővel együtt olyan feltételeket teremtett, ami játékra alkalmatlanná tette a pályát. A csapatvezetők a szövetség vezetőségével egyeztetve lefújták a versenyt, a csapatdöntő egy később megnevezendő helyszínen és időpontban folytatódik onnan, ahol a felek abbahagyták (ez a már befejezett szakaszokat érinti, a be nem fejezett szakaszokat újra kell játszani).