Portugáliában zárul az európai túra

A portugáliai Castro Marim Golfe & Country Club ad otthont a European Footgolf Tour (EFT) idei zárórendezvényének a héten. Öt magyarért szoríthatunk a világ legrangosabb sorozatának idei Grand Final eseményén.

Tajtyi Róbert (BFGT) Spanyolországból, Schneider Ferenc (Milan) Svédországból, Molnár Arnold (Nimród), Kuts Zoltán (Milan) és Gelencsér Gábor (EMFGSE) Magyarországról (a szenci Juraj Gubanival kiegészülve) kelt útra, hogy részt vegyen az EFT idei utolsó, tizenharmadik állomásán. A háromnapos (péntektől vasárnapig tartó) portugáliai finálén az öt magyar célja, hogy a válogatott a csapatversenyben dobogón végezzen. Erre minden esélye megvan, jelenleg Magyarország a harmadik helyen áll, kilencvenkilenc ponttal megelőzve a negyedik hollandokat, huszonkét pontra a második britektől, hatvankilencre az éllovas olaszoktól.

A magyar indulók közül egyéniben Gelencsér Gábor áll a legelőkelőbb helyen, 14. pozíciójából egy jó eredménnyel nagyot léphet előre, akárcsak a 32. helyen álló Tajtyi Róbert (aki a 45 éven felüliek elsőségéért is harcban van).

AZ EFT ÁLLÁSA