Csapatdöntő 2.0 és téli bajnokság a hétvégén

A félbeszakadt csapatdöntőt szombaton folytatja a Footgolf Országos Bajnokság nyolc legjobb csapata, míg az International Winter Footgolf Tour is már második állomásához érkezik vasárnap. Mindkét eseményt a zirci Forest Hills Golf Club pályáján bonyolítják.

A viharos időjárás az elődöntők során akasztotta meg a FOB idei csapatdöntőjét október végén, amit minden csapat az adott elrúgóról folytat majd, ahol a vihar miatt félbe kellett hagynia a párharcot. A negyeddöntőket az FTC, a Hole Hunters, az Outsiders és a Nimród is sikerrel vette a Milan, az EMFGSE, a Royal és a BFGT legnagyobb bánatára. Az alsóházi elődöntőben a Milan-EMFGSE és a Royal-BFGT, míg a felsőházban az FTC-Hole Hunters és az Outsiders-Nimród csaták szakadtak félbe. Minden az eredetileg kihirdetett tervek szerint folytatódik, csupán a csapatoknak volt lehetősége új, hatfős keretet benevezni a fináléra.

A FÉLBESZAKADT CSAPATDÖNTŐ

Vasárnap, szintén Zircen folytatódik az International Winter Footgolf Tour a második fordulóval. Nevezni még ma 18 óráig lehet ITT.

A 2. forduló startlistája: