Taroltak szeniorjaink Szlovákiában, Flink aranyérmes

A Szlovák Footgolf Tour második fordulóját a cseklészi Black & White Golf Resort pályáján  bonyolították szombaton. Flink János a volt válogatott labdarúgóval, Jan Kozákkal együtt a legjobb eredményt érte el, északi szomszédunk ellen pedig a szétlövést is megnyerte. A szenioroknál az első hat helyen csak magyar végzett a FIFG 100-as besorolású versenyen.

Rendszeres látogatói a magyar játékosok a szlovák bajnoki és kupasorozatoknak. A szombat sem volt ez alól kivétel, a szlovák tour második állomásán tizenhárom honfitársunk is pályára lépett. A legjobban Flink Jánosnak (Outsiders) ment a játék, akinek -4-es eredménye Jan Kozákkal egyetemben a legjobb volt a mezőnyben. Az első helyért rendezett szétlövést a volt szlovák válogatott labdarúgó ellen megnyerte az Outsiders játékosa. Németh Gábor (FTC) a negyedik, Bogár Krisztián, Mayer Zoltán (mindkettő FTC), Podusil György és Papp Péter (mindkettő BFGT) a tizedik legjobb rúgásszámmal bírt a nap során.

A szeniorok között taroltak a magyarok, Podusil György (BFGT) első, Zsuppán Péter (Outsiders) második, Karakas Attila (Academy) harmadik, Kocsis Sándor (BFGT) és Lichtner Zsolt (FTC) egyaránt a negyedik, Schneider Ferenc (Milan) a hatodik legjobb eredményt tudhatja magáénak.

EREDMÉNYEK