Közeledik a hajrá

A Footgolf Országos Bajnokság hetedik fordulóját, a FIFG 100-as besorolású Autó Mirai Footgolf Versenyt vasárnap rendezik a balatongyöröki Golfclub Imperial pályáján.

Pénteken 18 óráig lehet nevezni a FOB aktuális játéknapjára. Péntek délelőtt hetvenen adták le a nevezésüket a hetedik fordulóra. Abszolút kategóriában Bacskai Bence (Hole Hunters) bő kétszáz ponttal vezet Juraj Gubani (BFGT) előtt, míg a harmadik helyen álló Biró László (Outsiders) hátránya már közel ötszáz pont a listavezetőhöz képest.

Bacskai a felnőtt férfiak között még nagyobb előnyre tett szert Gubanival szemben, Czirbus Tamás (BFGT) és Németh Gábor (FTC) ugyan szintén ötezer pont felett jár már, de közel ezer pont így is a lemaradásuk Bencéhez képest.

A szeniorok között Biró László az éllovas, jelenleg jó háromszáz pontot ver Zsuppán Péterre (Outsiders) és hétszázat a dobogóért küzdő Balázsi Csabára (BFGT), valamint Kókai Ferencre (Royal).

A hölgyeknél igen szoros az élmezőny, hiszen Bakó-Szántay Georgina (Nimród), Bölcsföldi Ágnes (Milan) és Nagy Vivien (Hole Hunters) között kicsi a távolság és nagyon jön fel Ujvári Izabella (FTC), aki két fordulót is kihagyott, de a legutóbbi három kört megnyerte.

A junioroknál Kókai Bence (Royal) áll az élen, és ismét megvédheti bajnoki címét. Matematikailag még sok minden elképzelhető, a második helyen tanyázó Badó Máté (Royal) még simán befoghatja, de ha eddig Bence is indult versenyen, Máté még nem tudta őt megelőzni. A legutóbbi FOB fordulót nyerő Tajtyi Ákos már négy versenyt is kihagyott, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy a végelszámolásnál befusson az élre.

A csapatok közül jelenleg az FTC, a BFGT, a Royal, az Outsiders, a Hole Hunters, az EMFGSE, a Milan és a Nimród áll csapatdöntőt érő helyen.

REGISZTRÁCIÓ

A FOB tíz fordulójából nyolc számít bele a végelszámolásnál.

A FOB ÁLLÁSA

STARTLISTA: