Közeleg a tél

Bár az időjárás nem feltétlenül erről tanúskodik, a téli bajnokság őszies, néhol tavaszias időben is elkezdődik. Vasárnaptól nyolc fordulón keresztül lehet a pontokat gyűjteni az International Winter Footgolf Tour állomásain. Az abszolút legjobb ingyen vehet részt a jövő évi Traditional Footgolf Cupon.

Vasárnap Kisorosziban, a Fekete pályán rajtol a téli bajnokság, az International Winter Footgolf Tour (IWFT) 2018/2019-es sorozata. A nyolc forduló mindegyike FIFG 50-es besorolású, a játékosok a magyar ranglistán is ennek megfelelően kapják.

A FOB-hoz hasonlóan a fordulók előtt pénteken 18 óráig lehet nevezni (REGISZTRÁCIÓ ITT ma 18 óráig). A nyolc fordulóra tervezett sorozat − az időjárás a télre való tekintettel beleszólhat a kiírásba − legjobb hét eredménye számít a végelszámolásnál (részletesebben lásd a versenykiírást). Az abszolút kategória győztese a kupán és a dicsőségen túl téritésmentesen vehet részt a jövő évi, legrangosabb magyarországi versenyen, a Traditional Footgolf Cupon. Az eredmények a gscore.eu oldalon lesznek követhetőek.

IWFT 2018-2019-VERSENYKIÍRÁS (pdf)

IWFT 2018-2019-VERSENYKIÍRÁS (doc)