Vasárnap csapatdöntő

A téli bajnokság nyolc legjobb együttese a zirci Forest Hills Golf Clubban méri össze tudását vasárnap. Az egyenes kieséses rendszerű, match play formátumú fináléban összesen 36 szakaszt játszanak az együttesek. A döntőt megelőző napon amatőr versenyt tartanak a pályán.

Szokás szerint Zircen találkozik egymással a csapatbajnoki döntő mezőnye. Az International Winter Footgolf Tour, azaz a téli bajnokság alapszakaszában a legtöbb pontot gyűjtött nyolc együttes egyenes kiesés formátumban dönt az elsőségről és a helyezésekről.

ALAPSZAKASZ VÉGEREDMÉNY

Minden együttes legfeljebb nyolc olyan játékost nevezhet, aki részt vett a sorozat legalább egy állomásán. A pályán egyszerre ketten-ketten párosban egy játékos pedig egyéniben (összesen öten klubonként) méri össze tudását match play formátumban, fordulónként 12 szakaszon.

IWFT 2018_2019 CSAPATDÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS (pdf)

IWFT 2018_2019 CSAPATDÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS (doc)

Negyeddöntő:

FTC − Nimród

Academy-Outsiders − Milan

BFGT − Royal

Hole Hunters − EMFGSE

Szombaton rendezik a Bakony Footgolf Amatőr Kupát, ahol a rutinosabb játékosok mellett az újoncoké a főszerep, a szervezők mindenkit várnak, aki ki szeretné próbálni a labdarúgás és sport ötvözetéből született játékot.

Facebook esemény