Zircen folytatódik a bajnokság

Kilencvennél több játékos nevezett a Footgolf Országos Bajnokság negyedik fordulójára, a WiluWill Wilo Service Partner Footgolf Versenyre, amit a zirci Forest Hills Golf Clubban bonyolítanak vasárnap. A FIFG 100-as verseny mezőnyében mindkét eddigi Eb-résztvevőnk pályára lép.

A holnap tíz órakor kezdődő, negyedik bajnoki állomáson közel százan állnak majd az elrúgókhoz, köztük a már biztos Eb résztvevőkkel, a Traditional Footgolf Cupról kvalifikáló Borbély Istvánnal és az Országos Match Play Kupáról kvótát szerző Cziffra Zoltánnal.

Három kört követően Bacskai Bence (abszolút és férfi), valamint Biró László (szenior) nagy előnnyel vezeti kategóriáját. A hölgyeknél Ujvári Izabella eddig minden fordulóban diadalmaskodott, a junioroknál Kenéz Dániel, Németh Áron és Nagy Dominik áll dobogós helyen úgy, hogy az első és a harmadik között csupán százötven pont van.

A FOB ÁLLÁSA

Az általában megfigyelhető, szélsőséges időjárási körülmények most is előállhatnak, ugyanis vasárnapra hidegfrontot és jelentősebb csapadékot is jósolnak, de tudjuk, Zircen bármi előfordulhat. A verseny tíz órakor kezdődik tee time szerinti indítással.

STARTLISTA