Már az ötévesek is footgolfoznak

Visszatért a Junior Footgolf Roadshow Szikszóra, ahol a SpongyaBob tábor kis lakói már nagyon várták, hogy footgolfozhassanak.

Junior Footgolf Roadshow Szikszón

A sorozat első állomása is Szikszó volt, a vámosújfalui második megállót követően csütörtökön ismét a SpongyaBob tábor gyermekei játszhatták a golf és labdarúgás ötvözetéből létrejött sportágat. Második alkalommal is közel ötven lelkes gyerkőc fogadta a táborba érkező Gelencsér Gábort, a Magyar Footgolf Szövetség elnökét és segítőit. Legutóbbi látogatásuk óta a tábor lakói kicserélődtek, az új turnusnak így újdonságként hatott a tízéves sportág megismerése. De, ahogy legutóbb, most is azonnal rákaptak az ízére és alig akarták abbahagyni.

A szövetség a két mobillyukat négy elrúgóról játszatta meg a táborozókkal a szabályismertetést követően. A jó hangulatú versengésben a legfiatalabb próbálkozó ötéves volt, a legidősebb tizennégy. Az izgalmas minitorna végén a győztesek most is értékes ajándékot kaptak: Panini matricás albummal, kulaccsal, hűtőmágnessel, lufival és a játékhoz elengedhetetlen kellékekkel, footgolfos sportszárral és jelölővel gazdagodtak.

TOVÁBBI KÉPEK A SZÖVETSÉG FACEBOOK OLDALÁN

A további program:

Soltvadkert 07.27.

Gyenesdiás 08.03.