Második félidő

A vasárnapi, Autó Mirai Footgolf Verseny lesz a Footgolf Országos Bajnokság hatodik fordulója. A Balatonudvariban rendezendő, FIFG 100-as verseny már tisztább képet ad, hogyan futnak majd neki a résztvevők a hajrának.

A FOB tíz fordulójából a legjobb nyolc eredmény számít, azaz a dobogóért hajtóknak belefér két kihagyott kör vagy gyengébben teljesített forduló is. A Balaton Golf pályáján közel százan állnak majd az elrúgókhoz a holnapi nap folyamán.

Bacskai Bence (Royal) mind abszolút, mind férfi kategóriában jelentős előnyt szorgoskodott össze az első öt verseny alatt. A szenioroknál Biró László (Academy-Outsiders) is nyugodtan tekintgethet hátra, igaz, el nem kényelmesedhet, két csapattársa is a dobogós helyekről kezdi meg a táv második felét és bőven lőtávolon belül vannak. A hölgyeknél Ujvári Izabella (Nimród) öt elsősége és mutatott formája újabb bajnoki címre predesztinálja, de Dreilinger Andrea (Hole Hunters) lemaradása csupán ötszáz pont vele szemben. A junioroknál Kenéz Dániel vezet Németh Áron (mindkettő FTC) és Badó Máté (Royal) előtt. Az első és harmadik között csupán bő hatszáz pont a különbség.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Startlista: