Három magyar az első ötben

Szomszédoltak a magyar footgolfosok a hétvégén, a szlovéniai FIFG 100-as versenyen hárman is a top ötben zártak, sőt, a szenior és női kategóriában is állhattak dobogóra honfitársaink.

A Ptujban rendezett, szombati, FIFG 100-as versenyt a szlovén Ian Emersics nyerte. Mögötte egyetlen rúgással lemaradva öten is szétrúgásra kényszerültek a második pozícióban reménykedve. Itt három magyarnak szoríthattunk, végül Németh Gábor (FTC) bizonyult a legjobbnak és lett végül második, míg Lengyel Béla (FTC) a harmadik, Bőhm Zoltán (Fair-way SE) az ötödik helyet kaparintotta meg. A top húszba Bakó Attila (Nimród), Schneider Soma (Milan, junior !), Mayer Zoltán (Nimród), Schneider Ferenc (Milan), Lichtner Zsolt, Kálló István (mindkettő FTC), Balázsi Csaba (BFGT) és Hinora Ferenc (Royal) is befért.

A szeniorok között Schneider Ferenc második, Lichtner harmadik lett, míg a hölgyeknél Bakó-Szántay Georgina (Nimród) másodikként zárt.

Sebestyén László (EMFGSE) észak felé vette az irányt a hétvégén és FIFG 50-es besorolású szlovák kupasorozat ötödik állomásán a 18. helyen végzett.

EREDMÉNYEK