Jövőre veletek ugyanitt és máshol is

Az augusztus 3-i, Gyenesdiáson megtartott ötödik állomással befejeződött a sportág első Junior Footgolf Roadshowja. Az országjáró turné alatt több száz fiatallal sikerült megismertetni a footgolfot. Folytatása következik 2020-ban.

A már megszokottnak mondható lelkes gyereksereg fogadta az ötödik, utolsó idei állomásán is a Magyar Footgolf Szövetség “kamionját”. A Junior Footgolf Roadshow Gyenesdiásra látogatott a szezon zárásaként, ahol újabb, nyári szünetüket töltő fiatallal sikerült megismertetni az idén tíz esztendős játékot.

A tapasztalatok már az első állomásokat követően is egyértelműsítették, a footgolf országjáró turnét 2020-ban is útjára indítja az MFGSZ.

– Sportvezetőként mindig nagy öröm, ha azt látom, gyerekek mozognak a jó levegőn és sportolással töltik az idejüket. Az meg büszkeséggel tölt el, hogy az ország több pontján bemutatott footgolf egyöntetűen elnyerte a fiatalok tetszését és láthatóan élvezték az önfeledt játékot, amibe persze egy kis versengést is belecsempésztünk és mindenkit megleptünk ajándékokkal az állomásokon. Biztos vagyok benne, hogy jövőre még több helyre eljutva tudjuk a sportágat népszerűsíteni idehaza az ifjúság körében – nyilatkozta Gelencsér Gábor, a magyar és a nemzetközi szövetség elnöke, aki minden helyszínen személyesen mutatta be a játékot a gyerekeknek.

A gyenesdiási állomásról facebook oldalunkon talál több képet.