Jól indult a német footgolf hét

Szerdától vasárnapig több FIFG versenyt rendeznek Németországban. A nyitónapon rögtön kétszer is az elrúgóhoz szólították a nevezőket, a végén pedig többször is magyar nevet olvastak fel az eredményhirdetésen.

A német footgolf hét során összesen 650 FIFG pont nyerhető, melyből szerdán 150-et lehetett begyűjteni. Az első, FIFG 50-es versenyt a világbajnok Matias Perrone nyerte. A harmadik helyen holtversenyben záró olasz Fabio Mazzer és Németh Gábor (FTC) a bronzérem sorsát maratoni szétrúgás után döntötte el. Kétszer lejátszották a tizennyolcas szakaszt, de egyikük sem tudott felülkerekedni a másikon. Jöhetett a tizenegyespárbaj, amit Németh a hétvégén a FOB-fordulón is gyakorolhatott és jobban is sikerült most neki, mint a taljánnak.

Nimródosok Németországban

Molnár Arnold 5., Mayer Zoltán (mindkettő Nimród) 7. lett, míg a hölgyeknél Dreilinger Andrea (Hole Hunters) másodikként zárt.

EREDMÉNYEK

A FIFG 100-as megmérettetést a formáját átmentő Mazzer nyerte, miután jobban teljesített a szétlövés során Perrone ellen. Mayer 4., Bőhm Zoltán (Fair-way) 7. helyen végzett. A hölgyeknél a FOB-siker után Ujvári Izabella (Nimród) ezt a 100-as tornát is behúzta, Dreilinger harmadik lett.

EREDMÉNYEK

A német footgolfos hét csütörtökön FIFG 250-es versennyel folyatódik.

STARTLISTA