Így kezdünk péntek reggel

Az angliai csapat Európa-bajnokságon szereplő magyar footgolf válogatott a csütörtöki pályabejárást követően kihirdette csapatát a pénteki, Norvégia elleni nyitómeccsre.

A match play formátumú footgolf csapat Eb, az Euro Footgolf csütörtökön a hivatalos edzésnappal kezdetét vette. A gyakorló napon a versenypályát ismerhette meg a mezőny, no meg ízelítőt kaphatott a klasszikus angol időjárásból. Kellemes, kora őszies napsütésben indultak a játékosok, és hol szélcsendben, hol szinte szélviharban teljesítették a pályát, amit néha az eső is megkínált.

A játékosok ezt követően fotózáson, csapatmegbeszélésen, majd az ünnepélyes megnyitón vettek részt. A csapatértekezleten Papp Péter ismertette a Norvégia elleni kezdőcsapatot és vázolta a délutáni, Luxemburg elleni várható keretet is.

A verseny eredményei ITT követhetőek.

A magyar csapat (egyéniben és párosban is egy-egy csere nevezhető):

Bacskai/Bőhm – Andersen

Balázsi/Mayer/Cziffra – Saetrenes/Enevold

Podusil/Borbély – Arnestad

Renczés/Tajtyi/Flink – Berg/Dreyer

Lengyel/Németh – Roth

Balán/Biró/Gelencsér – Kristiansen-Odden

A mieink helyi idő szerint 8.30-kor (magyar idő szerint 9.30-kor) kezdenek a norvégokkal, majd délután Luxemburggal mérik össze tudásukat. A csoportkör a szlovákok elleni, szombat délelőtti meccsel zárul, ami után délután egyből a negyeddöntőkkel folytatódik a küzdelemsorozat.