Balázsi-diadal Szlovákiában, Bakó a top 10-ben Tenerifén

A szlovák bajnokság záró fordulóját Balázsi Csaba nyerte, míg a kétnapos, FIFG 500-as tornán Bakó Attila a száznál is több játékost számláló Adeje Cupon kilencedik lett az abszolút kategóriában.

Balázsi Csaba (BFGT, lenti képen) nyerte a szlovák bajnoki sorozat utolsó versenyét szombaton. A FIFG 100-as, nagysurányi megmérettetésen -15-ös eredménnyel bizonyult a legjobbnak. Kocsis Sándor a harmadik, Zsuppán Péter a hatodik, Karakas Attila és Flink János (mind UTE) a kilencedik legjobb rúgásszámmal büszkélkedhet. Balázsi, Kocsis, Zsuppán és Karakas a szenior kategória első négy helyét is kibérelte.

EREDMÉNYEK

Tenerifén FIFG 500-as, European Footgolf Grand Slam versenyt rendeztek. Az Adeje Cupon két nap után a legjobb magyar Bakó Attila (Nimród) volt, aki az abszolút kategória kilencedik helyét szerezte meg. Rajta kívül még Mayer Zoltán (Nimród) fért be a top negyvenbe. A szeniorok mezőnyében a szombaton hole in one-t is rúgó Tajtyi Róbert (FTC, lenti képen) kilencedik, Podusil György (BFGT) tizenegyedik lett.

EREDMÉNYEK