Négy bizottságba várja a jelentkezőket az MFGSZ

A novemberi közgyűlésen a Magyar Footgolf Szövetség tagsága egyhangúlag döntött a szervezet munkáját segítő bizottságok felállításáról. Az elnökség az év végéig várja a klubok delegáltjait, a munkában aktívan is részt venni kívánókat a négy bizottságba.

A 2019. december 12-én tartott elnökségi ülésen az MFGSZ vezetősége kidolgozta a novemberi közgyűlésen elfogadott négy bizottság részleteit.

A négy bizottság:

– Játékosbizottság

– Fegyelmi Bizottság

– Edukációs Bizottság

– Versenyszabályzat, Igazolási-, és Átigazolási Bizottság

Bármelyik bizottságba, bármelyik MFGSZ-tag delegálhat képviselőt, képviselőket. A bizottságok három főből állnak majd (1 elnök, 2 tag), nem lehetnek a bizottságokban ugyanazon klubból érkező személyek, és a játékosbizottságnak minimum 1 fő női taggal kell rendelkeznie. A bizottságok maguk választják meg az elnököt, alakítják ki a munkarendet a hatályos szabályzatoknak megfelelően és egyeztetnek a terület később kijelölt elnökségi felelősével időről időre.

A bizottságba jelölt képviselőket 2019. 12. 30-ig kell a klubvezetőknek megküldeni az MFGSZ felé elektronikus formában az info@mfgsz.hu címen.

A beérkezett pályázatokat az MFGSZ elnöksége bírálja el és jelöli ki a bizottságok tagjait 2020 januárjában. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem lesz megfelelő számú jelölt a különböző bizottságokba, úgy az elnökség újabb kiírást tehet közzé legkésőbb 2020. január 10-ig.