Zsuppán rajtolt a legjobban

Ébredezik téli álmából a footgolf társadalom, ennek jele, hogy vasárnap harmincnál is többen utaztak Lakitelekre, hogy a nimródosok téli bajnokságával hangoljanak a szezonkezdetre.

Tavaly május óta footgolfélet költözött az Alföldre. A Lakiteleken nyílt footgolfpálya a téli kihívásokat is teljesíti. A Nimród Winter Footgolf Tour első játéknapját ugyan nem tudták megrendezni januárban, de a másodikra már az égiek is rábólintottak. 

Vasárnap Zsuppán Péter (UTE) célzott a legjobban (69), megelőzve Simonyi Gábort (FTC, 70) és a harmadik helyen végző Juraj Gubánit (Senec).

A felnőtt férfi kategóriában Simonyi és Gubáni mögött Mikulik Norbert (FTC), Kalics József (Nimród) és Flink János (UTE) végzett holtversenyben a harmadik helyen.

A 45 felettiek versengésében Zsuppán mögött Balázsi Csaba (BFGT) második, Lévai Richárd (Tungsram) harmadik hellyel nyitotta az évet.

A hölgyek között Bérczes Katalin (Nimród) diadalmaskodott Balánné Szabó Zsuzsanna (FTC) előtt, míg Haász Nándor (Tungsram) lett a legjobb junior.

Sorsolást követően termálbelépőt nyert Hinora Ferenc (Royal) és Juraj Gubani a szponzorok felajánlásának köszönhetően.

A tour február 16-án folytatódik szintén Lakiteleken.